Ervaringen

Lees hier de ervaringen van bootcampers!

Bootcamp: eindelijk een sport waardoor ik gemotiveerd actief bezig ben. Van het begin tot het eind zit de les vol afwisseling waardoor je telkens tot je uiterste probeert te gaan. Afwisselend van conditietraining naar krachtraining. En natuurlijk heerlijk in de buitenlucht. Dit geeft je een extra motivatie om lekker bezig te gaan, genoeg bewegingsruimte. Het is heerlijk om zo met een groep bezig te zijn en op je eigen tempo voor jezelf jouw grenzen te verleggen. Voor mij is dit de sport die ik zocht!!
Heidi.

Lekker in de frisse lucht sporten. Marjolein is erg enthousiast en motiverend. Bootcamp geeft je energie!
Gerlinde.

Heerlijk! Super om in de buitenlucht wat aan beweging te doen. Ik ben verbaasd hoe snel ik mijn conditie opbouw, merk werkelijk met de week meer conditie. Tenslotte hebben we veel plezier met elkaar.
Nel

Bootcamp, ik was er al naar op zoek! Maar helaas werd het nog niet gegeven in Heerde /  Epe. Jammer!
Maar daar zag ik een mooie advertentie staan, Bootcamp in de natuur bij de Hertenkamp in Epe. Yes….. De eerste proefles gevolgd en gelijk ingeschreven voor 6 maanden.
Nu al een maand lang hard aan het trainen, het is heerlijk! Fijn in de natuur met frisse lucht. Marjolein is de juiste persoon voor mij om mijn conditie te verbeteren. Je kunt je geen betere personal trainer wensen!
Juliette Vos – Heerde

Bootcamp is voor mij de ideale sport om conditie op te bouwen en om kilo’s kwijt te raken. Het is heerlijk om buiten bezig te zijn en Marjolein is voor mij de perfecte personal trainer! Heb mij dan ook na de eerste proefles meteen ingeschreven.
Ria

Ik had er veel zin in en wist niet wat ik moest verwachten. Het was gelijk goed in de proefles! De afwisseling van conditie, krachttraining, balansoefeningen, houding van je lichaam. De les is goed opgebouwd met al deze facetten wat je lichaam nodig heeft om fit te zijn. Het is helemaal top en Met zo’n bootcamp personal trainer als Marjolein kan het niet meer stuk!!! Ik ben er helemaal blij mee!
Astrid de Vries

Trainen met en bij Marjolein is heerlijk hard werken aan je lijf in de buitenlucht. De groep is gemotiveerd en stimulerend. Het feit dat we samen ook in 2014 de mudmasters aangaan zegt toch zeker iets over de gedrevenheid maar ook betrokkenheid. Marjolein is zeer professioneel, maar ook zeker gericht op het individu. Een topper! Beleef het.
Marrielle

Wat een wereld dag was het weer, samen met de Bootcamp babes dit evenement overwonnen!
De volgende mudmaster gaan we voor de 12 kilometer
EN! Dit jaar gaan er 3 mannen mee…. ze zijn eindelijk niet meer BANG
Kom trainen bij Marjolein Kroese Bootcamp en “get in shape”!
Ik ben 5 jaar laag bezig om af te vallen en nu eindelijk na al die jaren ben ik door bootcamp 9 kg kwijt, mijn buik is strakker net zoals mijn benen en ik ga rustig door… Van biervat naar sixpack dat is mijn goal…
Edwin Renou

 

One Response

  1. Tessa

    Toen mijn zus begon met bootcamp, dacht ik; bah in de kou en regen buiten sporten, niet mijn ding. Maar na lang aandringen van mijn zus toch maar een keer een proefles gedaan.
    En het was leuk! Heerlijk gemotiveerd buiten actief bezig zijn, met een wisseling van zowel kracht, balans en conditie. In de sportschool word je niet echt gemotiveerd, maar bij Marjolein wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *