Lees hier de ervaringen van bootcampers!

Bootcamp is super lekker! Waarom? Natuurlijk omdat het buiten is. Maar vooral ook door Marjolein! Marjolein geeft uitstekend les, let op ieders houding, corrigeert waar nodig. Ik voel de passie en je zorgt ervoor dat ik, (maar ook anderen) meer doe dan ik had gedacht te kunnen. De lessen zijn goed uitgedacht waarbij alle spieren aan bod komen. De groep waarmee we trainen is erg open en een ieder kan zichzelf zijn. Het is gewoon altijd fijn om naar Bootcamp te gaan. Na een dag hard werken, krijg ik weer meer energie van een uur Bootcamp.

– SUZANNE –

Ik ging Bootcampen naast mijn voetbal. Inmiddels bootcamp ik 2 a 3 keer in de week. Ik vind het heerlijk om in een groep buiten bezig te zijn. Iedereen motiveert elkaar. Marjolein is super fijn. Ze let goed op je houding en weet je op de juiste manier te motiveren. Voordat ik ging Bootcampen moest ik regelmatig naar de fysio voor mijn rug. Nu is dat een stuk minder.

– RENATE –

In 2015 ben ik begonnen met Bootcamp. Ik voelde me in die tijd wel eens wat eenzaam en had behoefte aan mensen om me heen. Wat is er dan fijner dan sporten met een enthousiaste groep mensen in de buitenlucht? Het was echt heerlijk om onder de mensen te zijn en vriendschappen op te bouwen. Af en toe een goede peptalk van de altijd blije coach was ook erg prettig. Marjolein, bedankt voor je luisterend oor en je sprekend hart! Het bleef niet alleen bij vriendschappen. Want inmiddels ben ik al meer dan 4 jaar samen met Annerieke en zijn we sinds april dit jaar verloofd! Dat had ik natuurlijk nooit gedacht toen ik begon met Bootcamp!
Naast vriendschappen heeft Bootcamp nog meer goeds te bieden. Met Bootcamp word en blijf je allround fit. Dat vind ik belangrijk. Je traint de spieren van het hele lijf en ook je uithoudingsvermogen en conditie. Het is ook heerlijk om buiten te trainen. Dat geeft een extra dimensie aan de training, de elementen (regen, wind, kou, veel zon, warmte) zorgen voor een extra trainingsprikkel.

– GERT –

Het leek me heerlijk om in de buitenlucht lekker te sporten. Het is een keer wat anders dan ‘alleen maar’ rondjes hardlopen. Het leek me daarnaast een goede manier om na mijn zwangerschap weer fit te worden. Ik Bootcamp nog geen jaar (vanaf november) maar vind het fijn om lekker buiten te zijn (ook al hebben we nog niet zulk mooi weer gehad en zijn we in de herfst en winter vaak natgeregend…). Het is gezellig en Marjolein weet je heel goed te motiveren. Ondanks dat we met een groep Bootcampen heeft ze altijd ook individueel de aandacht voor je! Zeker als je net begint, is deze aandacht heel fijn zodat je de oefeningen op de juiste manier kunt doen.

– IDA –

Via mijn zus Evenna ben ik terecht gekomen bij Lekker in Beweging. Al gauw ontdekte ik dat hier echt mijn passie in zit. Bootcamp is voor mij ontspanning en tegelijkertijd mijn uitlaatklep. Het met name buiten zijn en de leuke variatie in trainingen is hiervoor de reden. Daarnaast geeft bootcamp ook invulling aan het sociale aspect. Al gauw heb ik hechte vriendschappen opgebouwd. En dit geeft extra motivatie om SAMEN te trainen, (soms) lol te hebben en het maximale uit ons zelf te halen.

– CELINE –

Ik merk dat ik sterker in mijn benen ben geworden en meer uithoudingsvermogen heb gekregen. De buikspieroefeningen kan ik tegenwoordig langer volhouden.

– ELLEN –

Ik heb veel baat bij bootcamp, ik leer veel over mijn lichaamshouding en heb bijna geen last meer van nek en schouderklachten. Ik vind jou een hele lieve, enthousiaste en zorgzame bootcampjuf en hoop dat ik nog lang bij je blijf sporten!

– TREA –