goede voornemens?

H O E   S T A A T   H E T   M E T   J O U W
G O E D E   V O O R N E M E N S ?

HEB JIJ OOK BESLOTEN OM IN 2024 TE WILLEN AFVALLEN? OF WIL JE GRAAG FITTER, STERKER EN STRAKKER WORDEN MAAR VIND JE HET MOEILIJK OM JEZELF TE MOTIVEREN?
dan is de “60 days lifestyle change” wat voor jou!

‼️ WE STARTEN 1 MAART 2023 WEER MET EEN NIEUWE CHALLENGE‼️

Wat kan je verwachten?

Ik, Marjolein Kroese, gediplomeerd Personal Trainer, heb een programma geschreven waarin ik je leer om gezond en voedzaam te eten.

60 dagen lang help ik je om je leefstijl te veranderen met als resultaat dat je niet alleen zal afvallen, maar ook veilig en effectief leert trainen om zo snel mogelijk sterker, strakker en fitter te worden.

Je krijgt van mij 2 weekschema’s met lekkere maaltijden en gerechten die snel en simpel te bereiden zijn, maar die ook zeer voedzaam en gezond zijn. Je zal geen hongerlijden, dat beloof ik je =)

Daarnaast hebben we 60 dagen lang online contact met elkaar en zal ik al je vragen binnen 24 uur beantwoorden. Uiteraard help ik jullie ook met “hoe nu verder?”
ERVARINGEN VAN EERDERE DEELNEMERS:
* fijn dat de gerechten ook geschikt zijn voor mijn gezin
* voorbereiding van de maaltijden is lekker simpel en snel klaar
* ik vind alles lekker en heel goed vol te houden. Kom niet meer in de verleiding om te snaaien omdat ik geen trek of honger meer heb overdag
* fijn dat de dagen voor me uitgeschreven zijn. Dit geeft me houvast. Het boodschappenlijstje werkt fantastisch
* mijn lichaam is in 6 weken al zo veranderd… Ik voel me fit, heb veel meer energie en kom makkelijker m’n bed uit
* m’n huid ziet er veel beter uit. Het straalt!
* ik voel me niet meer onzeker over mijn lichaam
* ik heb al zoveel diëten geprobeerd, maar dit werkt eindelijk echt voor mij
* het is onvoorstelbaar hoe snel je je eetpatroon aanpast. Ik stop niks meer uit gewoonte in m’n mond. Denk na over wat ik eet en waarom
* ik voel me sterk en zelfverzekerd
* ik heb veel minder last van mijn gewrichten, ben soepeler in mijn lijf en kom veel makkelijker weer in de benen dan voorheen (tja, ik ben nu eenmaal al wat ouder =))
* het Bootcampen valt me reuze mee. Vind het eerlijk gezegd zelfs lekker! Aan het eind van een training altijd een voldaan gevoel
* ik vind het fijn dat het “normaal” eten is. Geen ingewikkelde dingen. Ook makkelijk vol te houden als ik het straks zelf moet doen
* al een paar weken geen last meer van mijn knieën en mijn onderrug
* de combinatie van enthousiasme, begeleiding en coaching van Marjolein, met daarnaast de weekmenu’s werken geweldig
* voor mij werkt het heel erg goed dat ik deze “60 days lifestyle change” samen met anderen doe. Je hoort de struggles maar ook de successen van de anderen en dat werkt onwijs motiverend. We hebben echt steun aan elkaar

______________________________________________________________________________

Kosten voor leden met een onbeperkt abonnement € 149,- excl. btw of
€ 179,- excl. btw bij een kwartaalabonnement.
Kosten voor niet leden € 249,- excl. btw (dit is dus voor de online coaching, de weekmenu’s en onbeperkt Bootcamp onder begeleiding van een Personal Trainer).

De vele mensen die ik de afgelopen jaren heb begeleid vielen zo’n 6 tot 14 kilo af binnen 60 dagen.
Wil jij ook, samen met mij, werken aan een fitter, sterker, slanker én strakker lijf?

Stop met uitstellen en zet vandaag nog de eerste stap!
Stuur me een mailtje met je eventuele vragen en je telefoonnummer of meld je direct aan voor de challenge op marjolein@lekkerinbeweging.nl.

Marjolein
Tel.nr.  06 – 428 106 07
Email.  marjolein@lekkerinbeweging.nl

______________________________________________________________________________

E R V A R I N G E N
60 DAYS LIFESTYLE CHANGE

ELIZE MEER DAN 10 KILO AFGEVALLEN

Hallo, mijn naam is Elize van Blijderveen en ik ben 65 jaar.

Ik heb afgelopen zomer (2020) de 60 DAYS LIFESTYLECHANGE cursus van Marjolein gevolgd en daar ben ik super blij mee.

Twee jaar geleden was ik meer dan 100 kg, ik rookte en ik dronk redelijk veel alcohol. Toen mijn gezondheid slechter werd, had ik de keuze tussen of aan de medicijnen gaan of gezonder te gaan leven en gelukkig heb ik voor dat laatste gekozen.

Ik zag dat Marjolein met Bootcamp-light begon en dat ben ik gaan doen. Ik dacht eigenlijk dat ik daar te oud voor was, maar dat was gelukkig niet zo. Marjolein paste de oefeningen aan en ze attendeerde mij iedere les weer op mijn houding.

Ondertussen was ik gestopt met roken en alcohol drinken, de zakken chips werden vervangen door gezonder eten en tot mijn verbazing begon ik Bootcamp steeds leuker te vinden.

Ik viel 17 kg af, maar bleef overgewicht houden en toen ik tijdens de lock-down weer aan begon te komen, besloot ik in een impuls mee te gaan doen met de 60DLSC.

Het was de eerste keer in mijn leven dat ik aan zo’n soort programma begon en wat is het mij goed bevallen!

Ik had vanaf het begin het idee dat ik heel veel lekkere maaltijden per dag mocht eten en de app groep waar ik samen met mijn mede cursisten inzat, stimuleerde enorm.

De afgelopen 2 maanden ben ik meer dan 10 kg afgevallen. Op dit moment weeg ik 78 kg en zo licht ben na de geboorte van mijn nu 35 jarige zoon niet meer geweest.

Bovendien voel ik mij nu super fit en heb ik inmiddels een prima bloeddruk, cholesterol en glucose waarde.

Ik ben Marjolein dankbaar voor haar stimulans en enthousiasme en ik weet nu dat je nooit te oud bent voor Bootcamp en een Lifestyle Change!

Elize
______________________________________________________________________________

RENATE 10,3 KILO AFGEVALLEN

Zooooo. Het programma van 60 dagen zit erop. Veel mensen vragen, is het lastig? Is het veel werk? Neeeee echt niet. Het is een echte aanrader. Ik begon mijn avontuur met als doel -5,3 kg. Ik dacht; als ik dat haal ben ik tevreden. Ik dacht dat ik al heel gezond en goed at en sporten deed ik al 3 keer in de week bij Marjolein.

Ik ben twee jaar geleden ook al 10 kg afgevallen met het programma en ik was nu een tijd stabiel. Toen ik hoorde dat Marjolein dit weer ging doen dacht ik ja nu is het tijd voor de laatste kilootjes.

Vol enthousiasme begonnen en dat is eigenlijk niet meer weg geweest. Het eten is heerlijk. Goed samengesteld en ook de producten die je nodig hebt gebruik je vaak. Zo hoef je niks weg te gooien. Het programma is goed te combineren met werk en goed vol te houden. Eigenlijk “moest” ik best veel eten.

Ik ben zo blij en trots dat ik uiteindelijk na 60 dagen 10,3 kg ben afgevallen. Mede dankzij de coaching van Marjolein bij wie je met al je vragen terecht kan.

Ik zeg; als je al langer denkt ik wil wat kwijt? Doe hier dan aan mee. Goede begeleiding, goed vol te houden en lekker eten. Uiteindelijk ben ik fitter, heb meer energie en mijn kleren zitten ook weer mooi. Al met al super blij dus.

Liefs Renate
______________________________________________________________________________

BERNARD MEER DAN 10 KILO AFGEVALLEN

Mag je zoveel eten als je op dieet bent?

Ik bootcamp alweer een kleine drie jaar wekelijks bij Marjolein. Tijdens die lessen hoorde ik ook weleens wat over de ‘60 days lifestyle change’, maar ik dacht elke keer dat het niks voor mij zou zijn. Wel merkte ik in de afgelopen jaren dat ik steeds wat zwaarder werd. Hoeveel precies wist ik niet, want ik woog mij niet meer … Ondertussen groeide de behoefte om ‘iets’ te gaan doen.

Medio dit jaar (2020) besloot ik, in een impulsief moment, om mij op te geven voor de ‘60 days lifestyle change’. Al na een paar dagen riep ik tegen Marjolein: ‘Mag je zoveel eten als je op dieet bent?’. En ik vond het ook nog eens leuk om met de menu’s bezig te zijn. Ze zijn namelijk snel en makkelijk te bereiden.

Tijdens de ‘60 days lifestyle change’ ben ik in totaal ruim 10 kilo afgevallen! De oplossing bleek voor mij vooral te zitten in anders eten, maar zeker niet minder (lekker)! De mugcake is echt mijn favoriet én is nog steeds meerdere keren per week mijn ontbijt!

De begeleiding door Marjolein heb ik ook als prettig ervaren: niet teveel, niet te weinig …. maar vooral niet te betuttelend. Zij leek precies aan te voelen wat ik nodig had.

Heb jij ook al een tijdje het idee dat je ‘iets’ moet gaan doen? Dan is de ‘60 days lifestyle change’ een echte aanrader!

Bernard.
______________________________________________________________________________

EVELIEN MEER DAN 10 KILO AFGEVALLEN

Al jaren dacht ik iedere zondagavond, morgen ga ik lijnen. Elk jaar kwamen er meer kilo’s bij, maar motivatie en discipline om echt aan de slag te gaan ontbrak. In januari ben ik gestart met Bootcamp, ik was meteen enthousiast, heerlijk om te sporten in de buitenlucht en dat onder de enthousiaste begeleiding van Marjolein. Dat was een eerste stap op weg naar fitter, sterker en strakker. Toen won ik de 60 days lifestyle change bij Marjolein. Geen excuses meer, het was tijd om de knop echt om te gaan zetten!

Het programma wat je van Marjolein krijgt is heel compleet. Van weekmenu’s tot boodschappenlijst, alles is voor je uitgewerkt. Dit heeft er voor mij voor gezorgd dat de knop ook echt om is gegaan. De maaltijden zijn enorm gevarieerd, makkelijk en lekker. Het sterke van dit programma is dat je je levensstijl aanpakt, het doorbreekt oude patronen en laat je ervaren wat goed is voor je lichaam. Dit zie en voel je al heel snel. En met Marjolein als coach, lukt het iedereen om er helemaal voor te gaan!! Ze reageert altijd snel op vragen, is duidelijk in wat goed voor je is en blijft je motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Na 10 weken, was ik ruim 10 kg kwijt, iets wat ik al heel lang niet voor mogelijk had gehouden.

Marjolein, dank je wel voor de kans die je me gaf om weer trots te zijn op mezelf!

Evelien
______________________________________________________________________________

JAAP 7 KILO AFGEVALLEN

Afgelopen zomer heb ik de 60DLSC bij Marjolein gevolgd. De reden daarvoor was mijn gewicht; ik woog “plotseling” 92 kg, terwijl ik altijd zo tussen  de 85 en 88 kg zat. Het risico op gezondheidsproblemen neemt toe bij overgewicht. Bovendien begonnen mijn broeken te knellen…dus was het tijd om er iets aan te doen.  Bewegen deed ik naar mijn idee genoeg. Op voeding had ik nooit echt gelet en daarom leek mij de 60DLSC een goede kans op dat eens wel te gaan doen .Marjolein geeft je duidelijke schema s, tips en adviezen. Het is prima te doen, je leert andere, gezondere keuzes te maken. De gerechten zijn lekker en je hebt nooit een hongergevoel. Ik ben ruim 7 kilo afgevallen, weeg nu tussen de 84 en 85 kg. Voel me daar een stuk beter bij en het heeft me, dankzij de hulp van Marjolein, niet veel moeite gekost om dit te bereiken.

Nadeel is wel dat ik nieuwe broeken moet gaan kopen!

Jaap
______________________________________________________________________________

✩MOIRA MEER DAN 10 KILO AFGEVALLEN

In juli was ik het zat! Ik zat op de fiets met mijn meiden (1&3) en wou de bult op bij de hertenkamp. Eenmaal boven was ik buiten adem en moesten we even stoppen voor ik verder kon. Ik was zo geschrokken en boos op mijzelf dat ik dit niet kon. Een collega vertelde mij over bootcamp bij de bult dus ik nam een kijkje op Marjolein haar site. Daar vond ik wat ik zocht, sporten met een dieet om sterker, fitter en slanker te worden onder begeleiding. Na 1 email en 1 telefoontje op vrijdag kon ik direct op zaterdag starten. Het trainen was in het begin zwaar maar het dieet deed mij goed. Ik hou van koken, lekker smakende en uitziende gerechten was dus ook het resultaat. Ze waren makkelijk te bereiden en goed voorbereid koste het amper meer tijd om de gerechten naast de kids hun maaltijd neer te zetten. Samen met een groep anderen deelde ik mijn gerechten en gewicht in de app. Elke maandag stonden we op de weegschaal en zagen we de cijfers naar beneden vliegen. Ik had nooit verwacht dat 60 dagen zo veel verschil kon maken! Ik ben trots op mijzelf, kan lekker fietsen met mijn kids, heb geen rugklachten meer en dat in 60 dagen. Ik ben 10+ kilo afgevallen en wauw wat ben ik een ervaring rijker. Ik ga lekker door met Bootcamp en ga voor een nog groter resultaat! Dit kan je leven veranderen in 60 dagen.. Je doet het samen en daardoor voel je je sterk om door te zetten ook op mindere dagen. Na 60 dagen stond ik op de weegschaal en kon het bijna niet geloven 10+ kilo er af. Ik raad het iedereen aan om mij heen, wat heeft die 60 dagen mij nu al veel gegeven!

Moïra