Bootcamp

bootcamp3

WIL JIJ OOK Afvallen, vet verbranden, STERKER EN SNELLER WORDEN, je fitter voelen, lekker trainen met een gezellige groep in de natuur?

DAN IS BOOTCAMP WAT VOOR JOU!!!

Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen. Beginners en gevorderden trainen naast elkaar op hun eigen niveau. Het accent van deze training ligt op afvallen en op het vergroten van de conditie, kracht, snelheid, balans en explosiviteit.

Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Opdrukken in het gras, balanceren op een boomstronk, buikspier oefeningen, estafettes. Trainen met ballen, touwen, kettlebells, trx-en… de trainingen zijn uitdagend en afwisselend. Weer of geen weer, wij trainen door!!!

• Voor mannen en vrouwen • Trainen in de natuur • Fit en sterk worden
• Afvallen • 500-1000 Kcal per workout • Doe meer in minder tijd • Doe het met elkaar • Vergroot je zelfvertrouwen

Dus wil jij, samen met een enthousiaste groep, graag buiten sporten en werken aan een gezonder lichaam? Dan is Bootcamp wat voor jou!!!

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor een gratis proefles en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

11050773_805678786148292_8309752793433340008_n

One Response

 1. Edwin Renou

  Heren, ik ben nu 10 maanden bezig met bootcampen, het geeft mij een goed gevoel, lekker buiten trainen! Heel de winter door hebben we buiten getraind, we zijn een keer in de sporthal wezen trainen omdat het regende en dat vonden we allemaal geen optie, daar was ik echt heel blij mee omdat ik zoveel zweet.
  Buiten in de koude of met regen, zalig, de eerste 10 minuten is het fris, een muts en hardloophandschoenen is voor mij de oplossing. Daarna gaan ze in mijn zak…
  Mijn vrouw, Emanuela zegt, voor mij hoef je niet te trainen, je bent mooi! Alleen doe ik dit echt voor mezelf, ik ben 42 jaar en heb hobby’s zoals hardlopen, mountainbiken, motor en autorijden ook op het circuit, daarvoor heb je conditie nodig en spierkracht.
  Het mooiste vind ik wanneer ik naar andere bootcampers kijk, vaker naar de vrouwen dan mannen, dan sta ik versteld hoe makkelijk de dames sommige oefeningen doen vergeleken met mij! 🙂

  Stel het niet uit, mijn doelstelling is, voor de zomer van 2014 een mooiere lichaam te hebben zodat ik zonder shirt kan trainen en dit te laten zien op vakantie. Ik heb Italiaanse vrienden die fit zijn EN ogen, komt de Indische Boedha ook weer aan…. dan FIT en goed geproportioneerd
  🙂

  Tot snel, Edwin Renou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *