THE “HAPPY & HEALTHY LIFESTYLE CHANGE”

Morgen gaan we dan eindelijk van start met de eerste groep die meedoet aan de “happy & healthy lifestyle change”.

In juni heb ik al een try-out gedaan. In vier weken tijd zijn zes Bootcampers van mij tussen de 3,3 en 7,7 kilo afgevallen. Niet door te focussen op een extreem lage inname van bv 900 a 1000 calorie├źn per dag, maar door lekker, gezond en voedzaam te eten. We zijn bezig geweest om op een verantwoorde manier minder calorie├źn te nuttigen dan dat we verbranden.

Morgen ga ik starten met het zes maanden lang online coachen van negen kanjers die graag willen afvallen, maar die vooral willen “leren” hoe gezonder te eten zonder allerlei ingewikkelde recepten en dit dan ook nog vol te houden.

Lieve alle negen. Dankjewel dat ik jullie mag helpen. Ik kijk er naar uit om jullie morgen bij mij thuis te mogen ontvangen. Samen proosten op het komende halfjaar waarin we er keihard tegenaan gaan met z’n allen. Ik heb er zin in!!!

Liefs Marjolein